top of page

Dutch Architecture door Marjolein Visser toont Équipe's projecten

Een selectie van Nederlandse architectenbureaus zijn gepubliceerd in de nieuwste uitgave van Booq en Loft publishers (Barcelona 2020). Ook Équipe is met een aantal projecten vertegenwoordigd in dit boek dat de kracht van de Nederlandse architectuur laat zien. De focus ligt op spectaculaire ontwerpen en alle aspecten van duurzame werking: oa. hernieuwbare energie, gerecycleerde materialen vermindering van ecologische voetafdruk en kosten en verhoging van comfort.


“... Dit alles komt tot uiting in het werk van de in dit boek gepresenteerde architectenbureaus, waarvan er vele nationale en internationale prijzen en erkenning hebben gekregen. ... Ze hebben allemaal een paar gemeenschappelijke kenmerken: een voortreffelijk ontwerp en de zoektocht naar licht die resulteert in het gebruik van grote openingen, ramen en dakramen, evenals een opening van vlakken waardoor een ruimtelijk effect ontstaat, wat prachtige lichte, grote ruimten als resultaat heeft.”


Het boek is nu voor het gereduceerde bedrag van 30,- excl. porto te bestellen door een mail te sturen aan: bestelling@equipeamsterdam.nl留言


bottom of page